Uitkomst enquête

Uitkomst enquête

Velen van jullie hebben gehoor gegeven aan onze oproep om onze enquête in te vullen, dank daarvoor!

Uit de antwoorden kwam naar voren dat jullie met name graag met elkaar in contact blijven en dat ook al heel veel doen. Wij leveren graag een kleine bijdrage aan dit onderlinge contact. Wij hebben een handleiding voor Google Meet en Zoom geschreven, twee verschillende manieren om met elkaar te videobellen.

Kwam je elke zaterdagmiddag op de club bij elkaar voor een borrel? Organiseer die nu dan eens via Meet! Of videobel in plaats van de telefoon te pakken. Elkaar zien is toch anders dan elkaar alleen te horen.

Er worden blijkbaar ook erg veel nieuwe modellen gebouwd, ook door leden die al langere tijd niet meer actief zijn als modelvlieger. Wij zijn erg benieuwd naar alle creaties en hopen vele mooie foto’s langs te zien komen!

Het delen van kennis wordt ook heel erg gewaardeerd. Wij zullen hier dus ook op inspelen. Hiervoor kunnen we ook jullie hulp goed gebruiken! Heb je een mooie website, een leerzaam boek, of informatieve film gevonden? Deel hem niet alleen met je eigen club en vrienden, maar stuur hem ook naar ons op, dan kunnen wij het onder alle leden van de KNVvL delen.

Simulator vliegen wordt natuurlijk ook graag gedaan, maar dat is helaas nog niet mogelijk voor alle vliegsporten. In mei zal het eerste E-sport NK zweefvliegen plaatsvinden en dit is niet alleen voor de piloten, maar ook voor toeschouwers! Er wordt momenteel hard gewerkt aan een manier om vanaf je eigen bank de deelnemers aan te moedigen. Houd voor de nieuwste informatie hierover de website van NK Zweefvliegen in de gaten. Ook hartstikke leuk voor leden van andere afdeling, zo zie je weer eens een andere luchtsport!

Wij zullen op Luchtsporters.nl, Instagram, Facebook en de KNVvL website informatie en leuke dingen met je blijven delen, hou ons dus in de gaten!