Skydiven boven de Malediven!

Skydiven boven de Malediven!

Al vele jaren gaat Wim de Gier in de winter ergens op een mooie zonovergoten plek skydiven. Deze zogenaamde “Tropical Boogies” lijken iedere keer op een nog specialere plek georganiseerd te worden. Twee jaar geleden over de Blue Hole in Belize , vorig jaar over de Piramides van Giza en nu boven de Malediven.

Deze organisatie uit de US (Tsunami Skydivers) weet keer op keer te verrassen met een uitzonderlijk goede organisatie, all inclusive in een zeer luxueus resort en dus uitzonderlijke locaties. Deze keer is er zelfs een springvliegtuig vanuit Duitsland ingevlogen. 4 dagen vliegen en de laatste dag vanuit het Midden-Oosten 8 uur lang over de Arabische zee. Echt niets wordt aan het toeval overgelaten om een geweldig springfeest neer te zetten. 

Er worden mooie sprongen gemaakt boven een “privé eiland”. De sprongen zelf en zeker ook de uitzichten in vrije-val en onder de chute zijn om nooit te vergeten! ‘s-Avonds gezellig re-connected met springvrienden van over de hele wereld, onder het genot van heerlijke cocktails, in het warme zwembad met uitzicht over zee. Wat wil je nog meer?!

Nog even 5 dagen heerlijk genieten voor Wim voordat hij aanstaande dinsdag weer op Schiphol aankomt.

Foto’s Wim de Gier