Op vleugels gedragen

Van zweefvlieger naar commercieel piloot

Harold van der Linden kon eind jaren vijftig door een speciale subsidie leren zweefvliegen. Iets waar hij nog altijd dankbaar voor is, want zo ontdekte hij zijn liefde voor vliegen. Van zijn hobby heeft hij zijn werk gemaakt – Harold werd verkeersvlieger. Over zijn ervaringen heeft hij een boek geschreven: Op vleugels gedragen. In dit boek vertelt hij zijn 15 grappigste, spannendste en bizarste verhalen.

Een blik in de cockpit

Harold kijkt in zijn boek terug op veertig jaar als commercieel piloot en hij geeft de lezers een blik in de cockpit. Nu hij gepensioneerd is deelt hij de verhalen die hij als actieve gezagvoerder misschien maar beter voor zich kon houden. De verhalen zijn uit de eerste hand en openhartig opgeschreven.

Op vleugels gedragen

Ben je benieuwd naar de verhalen van achter de schermen van de commerciële luchtvaart? Voor € 24,99 heb je het boek in handen. Je kunt het bestellen via boekhandels (ISBN 9789038928371), maar ook via de website van de schrijver opvleugelsgedragen.nl.

Ben je benieuwd naar wat anderen er van vinden? Lieneke Koornstra heeft een uitgebreide recensie geschreven op upinthesky.nl.