Zoektocht gestart! Wie heeft dé luchtsportfoto van 2020 gemaakt?

Zoektocht gestart! Wie heeft dé luchtsportfoto van 2020 gemaakt?

Het einde van dit wel heel bijzondere vliegseizoen nadert en dat betekent tijd om terug te blikken. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar de mooiste luchtsportfoto. Heb jij de gaafste luchtsportfoto van 2020 gemaakt? Dan win jij een prachtige prijs: een duovlucht met een van onze ervaren deltavliegers én een waardebon van IXXI (t.w.v. €150) om van jouw foto een mooie wanddecoratie te maken. 

Hoe werkt de fotowedstrijd?

Vul onderstaand formulier in en upload jouw mooiste luchtsportfoto(‘s). Een foto vanuit de lucht of toch gewoon vanaf de grond? Alles is mogelijk, zolang de foto maar affectie heeft met het mooie van de luchtsport! Je hebt t/m zondag 8 november 2020 de tijd om maximaal 3 foto’s in te sturen.

Op woensdag 11 november 2020 worden de 5 mooiste foto’s gedeeld op Luchtsporters.nl. Vervolgens kan er t/m zondag 6 december 2020, 12:00u worden gestemd op je favoriete luchtsportfoto. De foto met de meeste stemmen wordt op maandag 7 december 2020 uitgeroepen tot mooiste luchtsportfoto van het jaar 2020!

Doe je mee?

Vul dan voor 9 november onderstaand formulier in. Alle deelnemers krijgen een kortingscode van IXXI voor 20% korting op eigen beelden (bij minimale besteding van €50).

Het is niet meer mogelijk om foto’s in te sturen. Aanstaande woensdag maken we de top 5 bekend. Houd onze kanalen in de gaten!

Meer weten? Bekijk hier de Actievoorwaarden KNVvL Fotowedstrijd 2020