Flying Dutchman Skydive

Flying Dutchman Skydive

Mijn naam is Mark den Hollander en woon momenteel in Heerenveen.

Mijn interesses zijn skydiven en journalistiek. Waar ik mijzelf aan erger is het feit dat skydiven nog een relatief onbereikbare sport is. Veel mensen denken dat het klauwen vol geld kost en dat het alleen voor de extreme adrenaline junkies is. Dit is totaal niet waar.

In combinatie met mijn opleiding journalistiek, lijkt me dit een perfecte gelegenheid om een vlog in het leven te roepen die zich alleen focust op het skydiven. Van interviews van oudgedienden tot impressies van dropzones en de KNVVL. Ook laat ik mezelf als rode draad door de serie gaan. Ikzelf ben een beginnende skydiver en moet de belangrijkste dingen nog leren.

Mijn uiteindelijke missie is Het skydiven bereikbaar maken voor mensen op een oprechte, toegankelijke en humoristische manier. De rode draad zal (ikzelf) Mark den Hollander zijn, een beginnende skydiver die onderweg is naar het A-brevet en hoger. Een perfecte manier om een kijkje te nemen bij het beginnende skydiven.