Elsinore Dag 9

Elsinore Dag 9

Het zag er veelbelovend uit vanmorgen, het verzekeringsverhaal voor Michael werd geregeld maar al ras dreigde e.e.a. in de poeier te draaien: er moesten 12 mensen bij elkaar gedreven worden om de groepsfoto bij het hotel te maken (allemaal in een Lake Elsinore Casino shirtje Texel in the mountains 2016) en we weten allemaal, dat dit een bijna onbegonnen taak is. Nadat Whatsapp door overbelasting bijna uit de lucht was leek het toch te lukken en zie daar: iedereen was er om 09:00 en de foto sessie kon beginnen. Direct daarna naar de dropzone om ook daar een groepsfoto te maken: het bij elkaar drijven van de kudde had ook daar enige voeten in aarde….

Er stond een stevig windje, er werd gemanifest, er ging zelfs een load omhoog en zie daar: er stond een tandem op het veld en de rest deed sightseeing. Het springen werd op hold gezet en rond een uurtje of half twaalf definitief gecancelled. Ruta ging vouwles geven, de rest regelde wat zaakjes en verdween uit zicht.

Om 15:45 verscheen een fotootje van Bas en Tom in het zwembad met een biertje en zie daar, de wind begon af te nemen (heeft voor de rest geen verdere gevolgen gehad want het centrum was dicht…).

Iedereen ging naar de Italiaan behalve Jo want er moest nog wat “Blog-achterstand” weggewerkt worden.

Stephan en Bas sloten de bar.