Elsinore Dag 7

Elsinore Dag 7

Zoals iedere dag begonnen weer met het vaste ritueel, wie het nu nog niet kent moet het blog van afgelopen week maar lezen 🙂

Eenmaal op de dropzone was het gezellig druk en werd er volop gesprongen door zowel de springers van onze groep als door de locals. Er werden weer diverse vier-mannetjes gemaakt en ook Marc maakt met Bas zijn eerste 2-man formatie sprong.

Vandaag werd ons bekend dat er zondag een Excel Camp is, oftewel een mogelijkheid om vrije coaching te krijgen in het formatiespringen. Bas, Eric, Jelke en Stephan hebben zich hiervoor ingeschreven. Dit betekent dat zij om 8.00 uur al op de dropzone moeten zijn, dus er zal maar een klein biertje gedaan worden in de bar, zodat ze op tijd naar bed kunnen. Althans, dat was het plan…….

Een van de springers kreeg die avond nog bezoek uit Perris, waardoor zijn kamergenoot noodgedwongen een aantal uurtjes langer in de bar moest  blijven hangen 😉

Jo is vanavond terug gekomen van zijn PIA congres in Scottsdale. Fijn dat hij het goed heeft gehad en het is ook goed dat de organisator weer terug is, zodat ik niet iedere dag een stukje voor het blog hoef te schrijven 🙂 (Al was het achteraf nog niet zo erg om te doen) Ik draag bij deze dan ook weer het stokje aan Jo over voor het verslag van de rest van de week.

groetjes, Bas