Elsinore Dag 6

Elsinore Dag 6

Na een dagje rust mochten we vanochtend weer vroeg uit de veren, het belooft een mooie dag te worden! Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. Zoals gebruikelijk wordt er weer gezwommen, gegeten, langs de Vons gegaan en er wordt een lekkere koffie gedronken bij de Starbucks.

Er wordt snel van start gegaan en er wordt meteen begonnen met een poging tot een speedstar van 6 personen, helaas net niet gelukt. Helaas gaat het bij de 2e sprong van de dag mis, Michael komt verkeerd terecht bij zijn landing en heeft zijn knie behoorlijk bezeerd. Na een bezoek van ongeveer 7! Uur aan de eerste hulp in een streekziekenhuisje wisten we dan ook dat de pees onder zijn knieschijf gescheurd is. Dit is reden voor een operatie, maar gelukkig hoeft dit niet direct hier in Amerika.

Een aantal springers is vandaag naar Perris gegaan om daar wat administratie in orde te maken zodat ze morgen uit de Skyvan kunnen gaan springen! Verder werd er door de overgebleven Elsinore gangers rustig doorgesprongen en na de sunset-load ging iedereen weer terug naar het hotel om daar de dag af te sluiten onder het genot van een drankje.

Michael is in de avond terug gekomen van het ziekenhuis, gelukkig viel het mee met de pijn en heeft hij goede pijnstillers gekregen.

Morgen belooft het weer een mooie dag te worden en voor zowel Stephan als Leo staan de Skyvan in Perris op het programma, iets om naar uit te kijken lijkt mij zo!

Foto’s volgen…