Elsinore Dag 4

Elsinore Dag 4

Vandaag was weer een mooie dag! Strak blauwe lucht en nadat de nodige mensen hun ochtendduik in het koude zwembad genomen hadden, vertrok iedereen via de vaste route (de Starbucks en Vons supermarkt) richting de dropzone.

De eerste sprong was een hele ervaring, aangezien terwijl we in de lucht zaten de wind behoorlijk aangetrokken was…. Het resultaat: veel buitenlandingen, waar een persoon zelfs ongeveer bij het hotel moest landen!

Uiteindelijk werden we beter gedropt, maar helaas werd de wind alleen maar sterker en werd er vanaf een uur of 14 uur niet meer gesprongen. Een klein groepje besloot om richting de Outlet Store te gaan om inkopen te doen, een andere groep, niet nader te noemen personen (dezelfde die laatste niet om 22.00u op een oor lagen) besloten de jacuzzi in te duiken en lekker biertjes te gaan drinken.

In de avond werd er nog door een groepje sushi gegeten, de rest at in het restaurant. Er kwam nog speciaal bezoek vanuit LA voor een van de springers….

Uiteindelijk werd de avond in de hotel bar afgesloten, zoals gebruikelijk. De voorspellingen voor morgen zijn slecht, dus men gaat ervan uit dat ze kunnen uitslapen!

Oja, bijna vergeten! Jo is vanochtend vertokken naar een skydive congres. Wat blijkt, ze hebbem het congres een dag verlaat, met als resultaat: Jo was een dag te vroeg…… Erg vervelend, maar ik ben ervan overtuigd dat hij zich heeft vermaakt aldaar!

Groetjes,

Bas