Elsinore Dag 11

Elsinore Dag 11

 

Schijnbaar heeft de harde kern een stevige deuk in de Coors voorraad van de bar geslagen. Er was zelfs een kort moment (1 bucket Heineken) sprake van een “nul-voorraad” maar dat werd snel opgelost. De harde kern werd als laatste de bar uitgeveegd. Het afscheidsbiertje van Michael was dus een succes…

Vanmorgen stond er om 07:00 uur een taxi chauffeur voor de deur van Michael. Hij kwam nog even ontbijten waarna hij op weg ging naar L.A. voor de thuisreis.

De Engelsen openden de dag met intentional cut-away’s hetgeen voor de meesten onder ons iets nieuws was. Er was in het begin weinig spring-animo (of de voorgaande avond hier debet aan was?) en een deel van de harde kern ontbrak.

Het was wel weer prachtig weer: rondom elven was het al 27 graden en er stond een zwak windje.

Heel langzaam kwam het circus op gang. Stephan verloor zijn helm tijdens een tracking sprong: clipje gebroken. De helm werd terug gevonden. Bij nader onderzoek werd de luchtwaardigheid ingetrokken. Stephan had de helm tweedehands gekocht op Teuge en hoopt op een soort van garantie.

In de loop van de middag kwam de tweede kist erbij en werd het erg heet in het zonnetje. De leider van de harde kern was inmiddels ook opgedoken, werd na het nuttigen van wat fastfood luchtwaardig bevonden en de eerste formatiesprongen konden eindelijk beginnen. De Engelsen gingen lekker door met hun intentionals en zo ging een heerlijk relaxed dagje langzaam naar zijn end.

Jo had nog een afspraak met de eigenaar van het casino, de rest ging even in het bubbelbad. De ballonsprong voor morgen schijnt weer niet door te gaan maar dat kan ook al weer een rumour zijn gezien de aktie van een paar dagen geleden.

Eten, nog een biertje en daarna naar bed.