Elsinore Dag 10

Elsinore Dag 10

Het was weer mooi weer vanmorgen en daar kon iedereen van genieten want het complete computersysteem en de WiFi lagen eruit. De voor vanmorgen geplande ballonsprong was verzet naar donderdag in verband met harde bovenwinden. In de bar werd gisteravond na het cancelen van de ballonsprong besloten om een deelnemer, die ergens anders onder “dak” was te stressen. Foto’s werden opgezocht en klaar gezet, er werd een “tijdplan” gemaakt en rondom 07:00 uur vanmorgen gingen de whatsappjes in de groepsapp heen en weer. De deelnemer beet in het geboden aas en dat maakte de morgen bijzonder leuk….

Niels maakte vandaag zijn 200e sprong in een nieuwe RW outfit: het werkte naar behoren en de vijfman lukte. Er kwam wat hoge bewolking binnen drijven waardoor de temperatuur op een aangename 25 graden bleef hangen. Michael vertrekt morgen en er moest nog een Fit-toFly formulier geregeld worden, hetgeen niet zonder slag of stoot ging maar na twee en een half uurtjes wachten was men eindelijk bereid, om het formulier te maken al moest eerst gedreigd worden met het ophalen van Michael…

Bij terugkomst op de dropzone was de sunset load al omhoog met 10x Texel en een verdwaalde free flyer.

Foto’s en video’s verzamelen, de laatste chutes vouwen, de deur van de teamroom dichtgooien en terug naar het hotel alwaar Marc zijn spulletjes gaat pakken en door Jelke naar LA gereden wordt: hij gaat een paar dagen toeren met een Harley. Nadat er aspirientjes met sinasappelsmaak voor Michael gekocht waren werd er gegeten en nog even een “dag-nabespreking” in de bar gevoerd.