Elsinore 2016, aan het woord Leo

Elsinore 2016, aan het woord Leo

Of het kwam vanwege de iets andere samenstelling van de groep of omdat dit de tweede keer was dat ik mee ging weet ik niet maar ik vond de trip nóg leuker dan vorig jaar.Misschien komt het omdat we nog beter weer hadden, of omdat ik deze trip ook uit de Skyvan op Perris gesprongen ben. Misschien omdat ik weer uitermate lekker aan mijn skillevel heb kunnen werken. Hoe dan ook, de sfeer was top en er heerste een groot saamhorigheidsgevoel in de groep naar mijn idee, dat kwam de sfeer ten goede. Wat hebben we gelachen en gefeest, maar zijn we ook lekker serieus met springen bezig geweest. Ik kan iedereen jong en oud, die gewoon lekker wat mooi weer jumps wil maken of die wil groeien en aan het skill-level wil werken absoluut aan raden volgend jaar mee te gaan, supertrip! Voor mij is het lastig qua werk maar ik ga zeker weer proberen vrij te zijn vanaf half feb tot half maart 2017!

Groetjes Leo