Eerste dag in Dubai

Eerste dag in Dubai

Gisteren ben ik (Frouwke) aangekomen, en ook Alex de Zeeuw, Hans Mathieu (ANR) en Frits Brink zijn gearriveerd . Het Nederlands team is geregistreerd, badges en armbandjes zijn binnen. De armbandjes zijn heilig: zonder dat geen vervoer, eten en toegang tot de verschillende activiteiten. En vertegenwoordigen een waarde van 400,- per stuk, oeps. Die mooie gouden is voor de HoD.

Einde van de middag de eerste General Briefing gehad, zoals gebruikelijk veel opmerkingen van wat er niet goed geregeld is. Facilitair ziet het er goed uit, maar wat wil je, iedereen is in een minimaal 4* hotel ondergebracht. Vervoer is geregeld met bussen, nadeel is dat het wel wat lang duurt eer je ergens bent, een uur over 10 km…

De event directors echter zijn niet allemaal even gelukkig. Voor de Gyrocopters is er bijvoorbeeld nog steeds geen airspace geregeld. Maar de WAG wordt vanuit de hoogste regionen gesupport dus uiteindelijk zal die handtekening wel komen denk ik.

En dat alles in de entourage van Dubai. Apart om al dat extravagante nu met eigen ogen te zien en er rond te lopen. De overdekte skibaan bijvoorbeeld, de enige in de wereld met een zwarte piste, is op loopafstand van ons hotel. Dit klinkt als een uitdaging….