Een nummer 1!

Een nummer 1!

We hebben een nummer 1 vandaag!

Remco van Ravenzwaaij, gyrocopters, heeft de desert serie afgesloten met een eerste plaats die voor 30% meetelt voor het eindklassement. Van de vluchten boven het water tellen de twee besten mee. So far so good. Genieten van het moment, daarna weer focussen op het vervolg.Gisteravond zijn alle gyrocopters van de desert naar de Skydive dropzone overgevlogen, een geweldige ervaring voor hen. De foto’s volgen nog. In een star trek achtige setting kwamen ze aan. 27 trikes en gyrocopters in een beperkte slot van 10 minuten.  Nadat ze geland waren begon de airshow.

Vandaag 11.30 begint de training van Robbert, model pylonrace op het midden terrein van de Skydive DZ. De organisatie ligt in Nederlandse handen. Rob Metkemeijer had nog wat extra handjes nodig dus Casper en ik (Frouwke) gaan een handje helpen met timen.

De para’s hebben twee sprongen kunnen maken en hebben kunnen wennen aan de exit van hun kist. En…, vanavond, 5 december is het galadiner! Zal ook weer groter dan groots zijn… We gaan het zien! Nog geen foto van Remco in actie, maar hier aan de ontbijttafel in het witte shirt.