ACN – Programma Dag van de Luchtsport

ACN – Programma Dag van de Luchtsport

Op zaterdag 15 september organiseert Aeroclub Nistelrode, het enige vrijtoegankelijke vliegveld in Noord-Brabant, een open dag! De gehele dag staat er een mooi programma voor u klaar.

Brabant van boven, dat zou ik wel eens willen zien! Vraagt u zich dit wel eens af, terwijl u een klein vliegtuigje over ziet komen? Zou u ook eens van die pure vrijheid willen proeven, het uitzicht zelf willen aanschouwen of simpelweg de kick van het vliegen eens mee willen maken? Nou, dan is dit uw kans! Op zaterdag 15 september wordt voor het allereerst in de geschiedenis de Dag van de Luchtsport georganiseerd. Een landelijke dag vanuit de Nederlandse vliegclubs, waarbij alle luchtsporten worden vertegenwoordigd.

Als enige vrij-toegankelijke vliegveld in Noord-Brabant, kan Zweefvliegclub Nistelrode natuurlijk niet ontbreken. Wij nemen u deze dag graag mee met de mooiste sport ter wereld: zweefvliegen. En daar hoort natuurlijk een aantrekkelijk programma bij:

Static show en oldtimer vliegtuigen (11.00u – 17.00u)
In onze hangar staat de gehele dag een tentoonstelling voor u klaar, met daarin een korte film over zweefvliegen en informatiepanelen over de theorie van het vliegen en onze vliegopleiding. Daarnaast kunt u een aantal zweefvliegtuigen van dichtbij bekijken, inclusief een oude Italiaanse oldtimer, waarmee u op de foto kunt. Verder hebben wij een virtual reality zweefvliegsimulator voor u klaar staan!

Brabant van boven (11.00u – 17.00u)
Speciaal voor deze dag kunt u een keer meevliegen tegen een gereduceerd tarief:

  • Voor 27,50 euro (normaal 40,- euro) kunt u met een van onze ervaren vliegers de lucht in.
    Aanmelden kan alleen van tevoren via onze website: www.acnistelrode.nl.
  • Durft u meer? Vraag dan zeker aan onze vliegers om tijdens de vlucht eens zelf een klein stukje te sturen. Dan heeft u meteen uw eerste lesvlucht binnen!

Panorama-terras
Toch liever met twee voeten aan de grond of heeft u gewoon zin in een lekker drankje? Neem dan plaats op ons panorama-terras met prachtig uitzicht op het vliegveld. Heeft u een ticket voor een doopvlucht, dan is het eerste kopje koffie of thee van ons.

Zien wij u 15 september in Nistelrode?