“Apetrots op Ferdy”

“Apetrots op Ferdy”

Zoals ik al vermoeden is Maurer gisteren niet binnen gelopen, maar zal hij dit deze morgen lopen of vliegend doen. Eerlijk gezegd denk ik dat dit vliegend wordt omdat dit ook beter voor zijn imago is maar ook beter past bij het beeld van de organisatie.

Dit doet totaal niet af aan de prestatie die hij, Maurer maar ook alle andere deelnemers  hebben geleverd. Oké het is dan ook nog niet gedaan, want achter de plaats 2 van de FRA 4 Outers wordt nog een verbeten strijd geleverd voor de plaats 3 op het podium en de plaatsen 4 t/m 7 zijn nog in de strijd verwikkeld voor een onderlinge verdeling  op welke plaats zij zullen eindigen.

Ik hoop voor Ferdy dat hij een 5e plaats kan behalen wel niet de beoogde top 3 maar dan heeft hij ook een 5e plaats op zijn naam staan en is dat toch weer een verbetering van een 7e, 6e en nogmaals een 7e in de vorige edities vanaf 2011. Hij vertelde mij gisteren avond nog, ondanks dat hij er redelijk doorheen zit, alles in het werk zal stellen voor een goed afsluiting van deze editie.

Als vader ben ik apetrots op hem maar ook op het begeleidende team, Xa en Nicole, die hem door dik en dun gesteund hebben, maar ook zijn broer Jeroen met zijn vrouw Rachel hebben hem gesupporterd de laatste week, geweldig bedankt allemaal.

Ik als Toontje de razende reporter, zal vandaag met jullie trouwe fans, gaan zien hoe dit gaat aflopen en kijk er dan ook met spanning naar uit wat het ons gaat brengen,

Gr. Toontje de razende reporter