Lopen, lopen, lopen

Hallo luitjes

Zoals jullie wel hebben kunnen zien is de race om 11.30 uur gestart onder erbarmelijke omstandigheden en vertrokken de deelnemers onder regen gekletter. Ook de supporters deelde mee in hun enthousiasme onder het ritme van de regen.

Inmiddels zijn ze de top van Gaisberg gepasseerd en hebben we kunnen zien dat er niet gevlogen kan worden.

Ferdy begeef zich wel in de top 10 maar het is constant stuivertje wisselen. Dit is ook logisch want zoals het er nu naar uitziet zal vandaag niet meer gevlogen kunnen worden en wetende dat ze dan door moeten tot aan 22.30 uur dan gaan ze zeker niet aan de run.

Alleen onze Johnny Walker (Jan de Wandelaar) Toma Coconea (Roemeen) probeert zijn naam hoog te houden door stijf voorin te blijven om zich in de kijker te lopen. Toch zeker een knappe prestatie voor een man van zijn leeftijd, inmiddels 42 jaar.

De live tracking is van een andere kwaliteit als de afgelopen jaren en in dit geval is dit geen verbetering. Ik zal dit nogmaals een keer voorleggen aan de technische commissie in de hoop dat ze hier wat aan kunnen doen, want ik denk niet dat ik de enige zal zijn die hierover zo denkt.

We gaan het wel zien of horen en dan laat ik jullie dit uiteraard wel weten.

Verder moet je vandaag nog niet te veel verwachten van grote verschillen, die worden pas gemaakt in de komende dagen als ze gaan vliegen. Want, zoals de piloten onder jullie wel weten, is dat wat je vandaag hebt opgebouwd met lopen, morgen in een uurtje te niet gedaan kan worden met vliegen.

We gaan het wel meemaken de komende dagen en ik hou jullie wel op de hoogte,

Gr Toontje De razende reporter